Jouw problemen: kinderen

Ook kinderen hebben wel eens problemen. Ben je erg boos of verdrietig? Kun je niet goed slapen? Is het moeilijk voor jou om vrienden te maken? Gaat het niet lekker thuis in het gezin? Eet je niet goed? Gaat het niet goed op school? Heb je buikpijn?Is er iets anders aan de hand?

Kun je jouw problemen niet goed samen met jouw ouders en met school oplossen?

Wij helpen jou. Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail via de contactpagina of bel ons.

Jouw problemen: jongeren tot 18 jaar

Ook pubers en jongeren hebben wel eens problemen.  Voel je je anders? Is het moeilijk voor jou om vrienden te maken of te houden? Voel je je onzeker? Kun je niet goed met je ouders opschieten? Ben je ergens bang voor? Ben je heel gevoelig? Heb je een flinke dip? Is het je soms teveel allemaal? Heb je faalangst? Eet je niet goed? Is er iets anders aan de hand?

Kun je jouw problemen niet goed samen met jouw ouders, jouw vrienden of school oplossen? Wij helpen jou.

Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail via de contactpagina of bel ons.

Jouw problemen: volwassenen en ouderen

Gaat het niet goed met de studie of op het werk? Heb je last van kaakklemmen (Bruxisme)? Krijg je niet voor elkaar wat je wilt bereiken? Heb je last van zaken uit het verleden? Weet je niet zo goed wat je wilt? Pieker je veel? Ben je heel gevoelig? Heb je last van je lichaam? Heb je last van je rol als ouder of werkende? Ben je depressief, angstig of overbelast? Is er iets anders aan de hand?

Kun je jouw problemen niet goed zelf, of samen met je partner of familie oplossen? Wij helpen jou.

Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail via de contactpagina of bel ons.